Mandy Nederlof

“Namaste!”
Wat leuk dat je  informatie over mij leest. Ik wil mij graag aan jou voorstellen. Ik ben Mandy Nederlof en woonachtig in Brielle. In 2015 kreeg ik lichamelijke klachten en alles voelde teveel; een “burn out”, zoals ze dat noemen. Mijn bedrijfsarts gaf mij het advies om yoga te gaan beoefenen. “Maakt hij nou een grapje?”, dacht ik. Maar dat was niet het geval. Ik ruilde mijn bokshandschoenen in voor een yogamatje. Al heel snel merkte ik dat ik er rustiger in mijn hoofd van werd, dat mijn lichaam ging ontspannen en dat ik mijn ademhaling onder controle kreeg. Ik vond het zelfs zo leuk dat ik een Teacher opleiding ging doen tot Yin Yoga docent. Nu een paar jaar later, merk ik pas echt dat het geven van Yoga echt mijn passie is.

Mijn missie:
Mijn missie is om jouw te helpen je lichaam beter te leren kennen, meer te laten voelen en grenzen kunnen stellen. Dit allemaal zonder een zweverig karakter en met beide voeten op de grond!
In mijn Yogalessen wil ik je graag helpen om op zoek te gaan naar de weerstand die jouw lichaam aangeeft. Dit doen we zonder geweld, maar gaan liefdevol de weerstand ervaren en er te laten zijn. Hierdoor ontstaat er zachtheid in jouw lichaam.
Ik hoop dat mijn verhaal jou aanspreekt. Je bent zeer welkom in de Yin Yoga lessen die ik bij Sen Yoga verzorg.

Liefs Mandy