Abonnement:

Je kunt bij Sen Yoga een abonnement aangaan voor 1 of 2 lessen per week.

Via de button hieronder, kun je zelf een abonnement aangaan.
Jij kiest daarna zelf een les uit in het rooster en mailt ons de les van jouw voorkeur door, zodat wij een vaste plek in het rooster voor jou reserveren. Daarna is het niet meer nodig om jezelf wekelijks aan te melden, dit gebeurt automatisch.

Als je een keer niet mee kunt doen in de les, meld jezelf dan(tijdig) af. Daarna heb je 4 weken de tijd om je niet afgenomen les, zelf in te plannen in het rooster. Als je korter dan 12 uur voor aanvang van je les afmeldt, dan vervalt je credit.

[maxbutton id=”16″ ]

 

Flexibel abonnement:

Je kunt bij Sen Yoga een flexibel abonnement aangaan voor 1 of 2 lessen per week.

Via de button hieronder, kun je zelf een abonnement aangaan. Kies voor abonnement, ook als je een flexibel abonnement wilt. Je geeft dan alleen geen vaste plek aan ons door.
Jij ontvangt dan vanzelf wekelijks 1 of 2 credits waarmee je zelf jouw les kan inplannen. Dit werkt heel makkelijk en handig via de app van YogiBit.

Als je een keer niet mee kunt doen in de les, dan behoud je jouw credit voor een periode van 4 weken. Je hebt dan 4 weken de tijd om jouw credit als nog te gebruiken voor een yoga les. Had je jezelf al aangemeld, en komt het toch niet uit, meld je zelf dan altijd af. Ook al is dat net voor dat de les begint. Ook dan heb je 4 weken de tijd om je niet afgenomen les, zelf in te plannen in het rooster. Als je korter dan 12 uur voor aanvang van je les afmeldt, dan vervalt je credit.

[maxbutton id=”16″ ]

 

Rittenkaart:

Er zijn 2 soorten rittenkaarten aan te schaffen.

Via de button hieronder, kun je zelf een rittenkaart aankopen.

Daarna plan je zelf jouw lessen in, via het rooster in jouw YogiBit account, dit account maak je vanzelf aan, na aankoop van de kaart.

Als je een les hebt ingepland en onverhoopt toch niet mee kunt doen in die les, meld jij jezelf (tijdig) af.  Als je korter dan 12 uur voor aanvang van je les afmeldt, dan vervalt je credit.

[maxbutton id=”16″ ]

 

Als je twijfelt welke les bij jou zou passen kijk dan hier, voor uitleg & hulp bij jouw keuze.