Specials & Coaching

Bij senyoga

Mama & Baby Yoga les

Een heerlijke les, speciaal voor mama & baby

Deze leuke les is speciaal voor mama’s & hun baby. Je kunt meedoen vanaf 6 weken tot ongeveer 8 maanden oud.

Op vrijdag 12 april 2024, van 10.15 – 11.45u, staat er weer een mama & baby Yogales op het rooster. Doe je mee?  Stuur ons dan even een berichtje. (via mail–> info@senyoga.nl of app: 06 42574785) Je ontvangt daarna een bevestiging en een mail met betaalverzoekje. 

De bijdrage voor deze les is € 24,95

Wil je meedoen met deze fijne ‘mama & baby les’? Stuur dan een mail aan info@senyoga.nl en meld je aan. Je ontvangt dan vanzelf een bevestiging van jouw deelname + een betaalverzoek

Superleuk als jullie ook meedoen!
Lieve groeten van Samenta

Mama&Baby Yoga

Moms with unborn souls

Als jij, net als wij, ooit in je leven een miskraam hebt gehad, of je hebt een kinderwens die niet is vervuld, dan herken je het vast wel, dat je jezelf in dit hele proces behoorlijk eenzaam kunt voelen. Dat je jezelf verdrietig voelt, en dat je er eigenlijk met weinig mensen ECHT over kunt praten. 

Wij organiseren een hele dag voor vrouwen, waar je kunt delen, gewoon mag zijn, waar je op allerlei liefdevolle manieren kunt verwerken, en waar alles gewoon goed is zoals het is. 

‘Wanneer jouw kindje wordt teruggegeven aan het universum’ 

Moms with unborn souls

Voor wie is deze dag bedoelt?

Voor een vrouw:

Wat gaan we doen?

Tijdens deze heerlijke dag, doen we van allerlei fijns.
We doen:

  • ontspanningsoefeningen
  • meditatie 
  • yoga om jouw vrouwelijke energie te verzachten
  • wombhealing (=het helen van jouw baarmoeder)
  • reiki & ander energiewerk
  • en er is tijd om te delen als je dat wilt, voor samenzijn, creatief zijn, lekker eten en drinken, en meer

Wie begeleiden jou op deze fijne dag?

Milou & Samenta. Wij hebben allebei een eigen persoonlijke ervaring, met miskramen, een onvervulde wens, fertiliteit behandelingen en alles wat daarbij komt kijken.

– Milou geeft kundalini energy sessies, werkt met energie, geeft wombhealing en reiki.

-Samenta is Yoga docente, hsp-coach, geeft reiki en massages en heeft Djoy ontwikkelt, een Yoga- & lifestyle platform.

Milou & Samenta

Wanneer & waar is de one day retreat ‘Moms with unborn souls’?

Wat is de bijdrage?

Jouw liefdevolle investering voor deze dag bedraagt € 165. Dit bedrag is inclusief alles, dus ook de zelfgemaakte lunch, thee, koffie en lekkers zijn hierbij inbegrepen. 

Wil je meedoen?

Als jij de behoefte voelt, om jezelf een hele dag onder te dompelen in tijd voor jou en tijd voor jouw ongeboren kindje, geef je dan op!
Wij zien je heel erg graag! 

Vragen die je misschien hebt:

Jazeker, een miskraam (een onvervulde kinderwens, of een stilgeboorte) heeft veel effect op jou als vrouw. Als je dit verlies en het verdriet wat er bij komt kijken, niet de ruimte geeft, om er te zijn, kan je daar de rest van je leven last van blijven houden. Dus ja! Ook als het langer geleden is, ben je van harte welkom.

We willen heel graag dat deze dag voor iedereen toegankelijk is. Dus als het voor jou beter past, mag je ook in maximaal 4 maandelijkse termijnen het bedrag voldoen

Het is zeker niet nodig om ergens ervaring mee te hebben. Alles wat we op deze fijne dag gaan doen en ervaren, is voor iedereen even fijn. Je hoeft nergens je best voor te doen. Je kunt alles gewoon lekker ervaren. De oefening zijn niet moeilijk of ingewikkeld. Wij vinden het vooral belangrijk, dat jij jezelf ontspant, en dat jij jezelf ‘in overgave’, mee laat nemen in alles wat wij je op deze dag gaan aanbieden. 

Ook als je nu zwanger wilt raken, of misschien wel zwanger bent, kan je meedoen aan deze dag. Het verliezen van een ongeboren kindje, heeft tijd en aandacht nodig om er te mogen zijn. Daar is deze dag voor bedoelt, en staat naar onze mening helemaal los van de wens om weer zwanger te raken of te zijn. Dus ja, je bent heel erg welkom om mee te doen aan deze dag. 

Wij vinden dat het vaak wordt onderschat, dat ook mislukte vruchtbaarheids behandelingen, gezien worden als een miskraam, of een niet vervulde wens. Deze behandelingen, hebben allemaal een heel grote impact op jou als vrouw, en ook op je relatie. Elke keer dat een behandeling niet eindigt in een zwangerschap, is een ontzettende teleurstelling voor je. En bij ICSI en IVF behandelingen, wordt er zelfs een embryo teruggeplaatst, wat voor jou op dat moment echt kan voelen als het begin van een nieuw leven, wat dan uiteindelijk kan misgaan, en voelt als een miskraam, of soms zelfs nog heftiger dan dat. Dus JA, ook voor jou is deze dag heel fijn, en kan het je ook helpen wanneer je nog in dit traject zit. 

Enkele foto's

Flowee Spijkermat

In deze video vertel ik je alles over de spijkermat. Waar het goed voor is, hoe je de mat gebruikt, en wat het nu eigenlijk doet met jou.

Wil je ook zo’n fijne spijkermat aanschaffen? Dat kan via onderstaande link

NRGY Sisters

Kundalini NRGY

“Remember the Joy of being alive

Vraag je je weleens af wat er nog meer is voor jou en het leven?

Heb je het gevoel dat er meer in je zit en wil je daar weer mee in contact komen?
Of wil je je gewoon beter voelen op alle niveaus, rustiger en evenwichtiger zijn, lekker in je vel zitten?

​Het zou voor ons een eer zijn om met je samen te mogen werken en een katalysator te zijn voor jouw heling en evolutie.”

-X-

NRGY Sisters ⚡

Oooooo, ik ben hier zelf zo enthousiast over! Een tijd geleden deed ik zelf mijn eerste Kundalini NRGY sessie bij deze 2 lieve vrouwen, de NRGY sisters.

En wat een ervaring was dat zeg! Heel eerlijk, dacht ik….nou ja, ik zie wel wat er gebeurt, of vooral misschien wel wat er niet gebeurt. Ik had wat filmpjes bekeken over hoe zo’n sessie zou gaan, en dan zie je dat mensen vreemde bewegingen maken. Na het zien van die filmpjes dacht ik: “die bewegingen ga ik vast niet maken, maar de energie waar over gesproken wordt, die wordt geactiveerd, die lijkt mij wel heel fijn.”

Maar echt….ik lag daar dus ook te bewegen, lag na de sessie zelfs niet meer helemaal op mijn mat. Nu is dat hele bewegen, wat je wel of niet kunt doen, helemaal niet het belangrijkste. Het is namelijk zo’n fijne ervaring, ik heb er heel veel energie door gekregen. Ik vind het lastig uit te leggen, maar je komt heel dicht bij jezelf, bij wie jij echt bent. En ik vond ook de veiligheid die werd gecreëerd door Milou & Kelly, heel fijn. Het gevoel dat niets gek is, alles er echt mag zijn, en dat gewoon alles goed is wat er wel of wat er niet gebeurt.

Na deze sessie was ik zo enthousiast, dat ik de NRGY sisters meteen gevraagd heb, ook bij Sen Yoga, deze sessie te geven.
En dat wilde ze heel graag! 

Ik zal ook deze dag zelf ook aanwezig zijn, ik verzorg een heerlijke meditatie en mag ook weer meedoen! 

Jij bent van harte welkom om mee te doen!

Aanmelden voor de sessie op 8 maart, kan door ons een bericht te sturen via mail of app, of je koopt zelf een credit in de shop van jouw YogiBit account. 

Wat is Kundalini NRGY?

Hieronder volgt een korte uitleg, van wat de sessie inhoudt. Op de site van de NRGY Sisters vind je echt alle info: klik hier voor de site

Kundalini NRGY Awakening

Kundalini staat voor lifeforce energy: energie dat jou leven geeft.

Het is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met jouw ware essentie.

Het is de bron van ons leven die altijd bij je is en is geweest. Kundalini NRGY ruimt op wat jou ervan weerhoudt om volledig jezelf te zijn. Deze intelligente energie geeft je precies wat je nodig hebt en aan kunt.

Tijdens een sessie helpt de intelligente energie jou herinneren aan jouw levenskracht en jouw ware essentie. Iedereen heeft deze energie al bij zich, we moeten er alleen aan herinnert worden. Volledige overgave is hierin belangrijk.

Wanneer de energie vanuit onderaan jouw wervelkolom begint te stromen langs al jouw chakra’s richting je kruin en terug, ruimt de energie alles op wat in de weg staat om volledig jezelf te kunnen zijn.

Tijdens een sessie kan je veel ervaren, juist na een sessie werkt de energie ook nog door. Na een sessie ervaren mensen vaak:

Kundalini NRGY

Samenta & Platform

Wil je graag meer info over wat Samenta allemaal te bieden heeft of heb je interesse in onze online trainingen?