Yoga Lessen

Bij Senyoga

Rustige, zachte yoga

Relax Yoga

Relax yoga

Bij deze heerlijke zachte vorm van yoga, doe je oefeningen die er voor zorgen dat jij jezelf helemaal kunt ontspannen. Tijdens de houdingen, ondersteun je jouw lichaam met kussens en kleedjes, zodat je echt kunt “zakken” in een houding en helemaal tot rust komt.

Yin Yoga

Yin yoga

Bij deze vorm van yoga, worden de oefeningen wat langer vast gehouden, zodat er alle tijd is om jouw lichaam te voelen, en je echt helemaal diep kunt ontspannen in de houding.
Doordat je langer in een houding blijft, heeft deze vorm een positieve uitwerking op de pezen, het bindweefsel & de gewrichten in jouw lichaam.

Hatha Zen Yoga

Hatha zen yoga

In deze rustige yoga les combineer je hatha yoga houdingen in vloeiende series met elkaar.  Hatha yoga is een vorm van yoga waarbij je elke oefening doet op het ritme van jouw ademhaling.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Deze les is speciaal voor vrouwen die in verwachting zijn. Je kunt deelnemen aan deze les vanaf ongeveer 20 a 24 weken zwangerschap. De lessen worden aangeboden in de vorm van een 10 weekse cursus. Je kunt elk gewenst moment instappen. Lees hier meer over deze fijne cursus.

Adem & meditatie Yoga

Adem & meditatie Yoga

Tijdens deze fijne les, is er tijd voor meditatie in verschillende vormen. Zittend, liggend, luisterend naar een fijn ontspannen verhaal of gewoon in stilte. Ook doen we in deze les zachte yoga- & ademoefeningen, die jou helpen te ontspannen en je adem weer rustig en als vanzelf te laten gaan.

Dynamische en meer actieve Yoga

Hatha Flow Yoga

Hatha Flow Yoga

Als je het fijn vindt, om te ontspannen, maar wel wat meer actievere yoga te doen, zou Hatha Flow Yoga heel goed bij je kunnen passen.
Je doet de houdingen in een flow & op het ritme van je adem.

Power Yoga

Power Yoga

Je doet Yoga series & Yoga oefeningen, waarbij je jouw lichaam, op een hele fijne & leuke manier sterker zal gaan maken. In deze les is er ook genoeg ruimte om jouw lichaam wat meer uit te dagen in de houdingen die je doet.

Ben jij nieuw bij Sen Yoga?
Kom dan kennismaken met ons en boek een proefles!