♥ Meditatie Cursus 5 weken

Meditatie

Mediteren doe je met aandacht. Om het denken rust te geven, zodat je op dat moment kunt opmerken hoe jij jezelf bijvoorbeeld voelt, hoe het met jou gaat. Voor veel mensen is het iets wat onbekend is, wat we niet gewend zijn. Gewoon even zitten of liggen en verder niets …

Meditatie geeft je zoveel fijns

  • Rust in je hoofd, in het denken
  • Werkt heel goed als je last hebt van spanningen of stress
  • Je slaapt beter en rustiger
  • Je geniet meer van de dingen die je doet
  • Het verhoogt je concentratie en focus
  • Vergroot je creativiteit

In deze 5 lessen, leer je natuurlijk hoe je kunt mediteren. Er zijn veel verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan de kracht van stilte, maar ook luisteren naar visualisaties, of het aflopen van een het volledige lichaam. Je leert dus technieken, waarbij het uiteindelijke doel is, dat je zelf meditatie leert beheersen en dat jij het straks altijd & overal kunt toepassen.

Deze cursus start vanaf het moment dat Sen Yoga haar deuren weer mag openen, op een vrijdagochtend van 10.15-11.15u. en wordt gegeven door Samenta, de totale bijdrage voor deze volledige cursus van 5 lessen van een uur, is € 42,-.

Wil je graag op de hoogte gehouden over wanneer deze cursus begint, laat dan jouw naam & email adres achter.
Dit doe je heel gemakkelijk door op de button hieronder te klikken. En dat kan ook, wanneer je nog niet helemaal zeker weet of je wel mee kunt doen aan de cursus.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van de start datum