Komen de lestijden je niet uit, heb je ergens ‘last van’, of wil je gewoon liever alleen les, of samen met je partner, vriend of vriendin?
Dan is er bij Sen Yoga ook de mogelijkheid om een privé sessie af te spreken. De les duurt net als een reguliere les, 1 uur. Een privé les vindt plaats in de yoga ruimte.

Privé Yoga;
Een yoga les helemaal voor jou alleen. Misschien heb je moeite met een groep, of heb je ergens last van. Kun je niet goed slapen, raak je snel/gemakkelijk overprikkeld, heb je een blessure, wat het ook is, ik ga een les voor jou alleen maken en ik ga jou heel graag helpen, met dat waar jij moeite mee hebt.  Je kunt dus zelf aangeven waar je graag aandacht aan wilt besteden tijdens de les. Het wordt dus echt helemaal jouw les, met daarbij alle aandacht, voor dat wij jij belangrijk en prettig vindt.

Privé zwangerschapsyoga;
Ben je in verwachting? En heb je alleen, of samen met je partner, behoefte aan een les yoga en aan meer informatie die je kunt gebruiken tijdens je zwangerschap en de bevalling, maak dan een afspraak voor een privé sessie!

Privé kinder yoga;
Heeft jouw kind moeite met afsluiten voor de drukte van de dag, kan het lastig in slaap komen, of zijn er andere dingen waar je tips en adviezen bij kunt gebruiken, geef je kind dan een privé kinder yoga les. Op een speelse manier, waarbij van te voren overleg is tussen mij en jou als ouder, krijgt jouw kind een fijne les helemaal alleen. Waarbij jij zelf de keuze hebt om er als ouder wel of niet bij aanwezig te zijn.

Heb je interesse in Privé Yoga? Je kunt via onderstaande buttons zelf direct een privé yoga les aanschaffen.  En heb je al een YogiBit account, dan vind je de privé yoga lessen onder ‘Rittenkaart’. Na aanschaf, neem ik zo snel mogelijk, maar in uiterlijk binnen 48 uur contact met je op, om een datum voor jouw les in te plannen.

[maxbutton id=”36″ ]

 

Wil je liever eerst van te voren contact, of heb je vragen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
info@senyoga.nl  of je stuurt een sms/app aan 06-42574785

Tip!
Bij Sen Yoga kun je ook kado bonnen bestellen. Geef een vriend of vriendin een leuke bon kado, voor een privé yoga!

Ik zie je graag!

Liefs van Samenta – Yoga teacher & Hsp-coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *