♥ Workshop zwangerschapsyoga

 

Deze heerlijke workshop, speciaal voor dames die in verwachting zijn, heeft als thema
“Rust & vertrouwen”.

Het is echt een zalig kado voor jezelf, nu je zwanger bent, maar zeker ook voor het groeiende kindje in je buik is het heel fijn.

Wat gaan we doen?

  • Zelf een mala maken (= een mooi halssnoer gemaakt van natuur-stenen, die in de yoga wordt gebruikt tijdens meditatie, maar die je ook gewoon leuk kunt dragen als ketting.
  • Gezellige koffie/thee pauze met wat lekkers (uiteraard zelf gemaakt ;))
  • Restorative yoga => herstellende yoga, waarbij je een ontspannende, veelal liggende of zittende houding aanneemt. Je mag in die houding lekker ‘zakken’ en diep ontspannen. Je wordt hierbij ondersteunt door kussen en kleedjes, waardoor je heerlijk ontspannen raak. En verder is er dan niets……..en dat is heel fijn 😉
  • Daarna doen we Yoga nidra =>
    Tijdens dit deel van de les zal je een hele diepe ontspanning gaan ervaren. Er is eigenlijk niet veel anders te doen, dan ontspannen. Het zal jouw lichaam, maar ook jouw hoofd (het denken) helemaal tot rust brengen. Jouw lichaam komt eigenlijk in een staat van slapen, maar je bewustzijn blijft tegelijkertijd wakker & alert. Hierdoor herstel je, net zoals dat gebeurt tijdens het slapen. Ook het groeiende kindje in jouw buik, zal heel blij zijn met deze zalige & diepe ontspanning.
  • Afsluiting met een presentje

Deze workshop wordt gegeven op vrijdag 16 oktober van 13.30 – 16.00u.
(duur is dus 2 en een half uur)

Bijdrage is € 49,50 (en uiteraard mag je de mala mee naar huis nemen)

Doe je mee?

Aanmelden kan via de button hieronder.

Aanmelden Workshop ZwangerYOGA

Hoever je in je zwangerschap maakt niet eigenlijk niet uit. Als je klachten hebt, waar ik rekening mee mag houden tijdens de les, zou ik dat wel graag even via de mail van je horen. Stuur dan een mail aan info@senyoga.nl.